Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ Play Off: Εύκολα το 1-0 ο ΦΟΑ, 79-61 την Αλεξάνδρεια στο ΔΑΚ Αριδαίας

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης η ομάδα του ΦΟΑ έκανε το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς κόντρα στην Αλεξάνδρεια.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση από το πρώτο δεκάλεπτο δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους και κυριάρχησαν στην αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο που προηγήθηκαν με 24-15. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους συνεχώς να ξεφεύγουν στο σκορ και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 45-22.

Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη με αποτέλεσμα η ομάδα του ΦΟΑ να πετυχαίνει εύκολα το 1-0 στη σειρά και να χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να φτάσει στους τελικούς τους πρωταθλήματος.

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Στρέπκος (19π.) και Αβραμίδης (16π./2τριπ.) ενώ από πλευράς Αλεξάνδρειας Σιτσάνης (15π.) και Καρκάρας (13π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ.
Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο 5/5.


Τα δεκάλεπτα: 24-15, 45-22, 64-39, 79-61
Διαιτητές: Ντόγκας - Μητώνας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 6(2), Βασίλογλου, Μπίνος 2, Τοπαλίδης 10, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 10(1), Κανονίδης, Αβραμίδης 16(2), Λιούγκας, Μακρόπουλος 9(1), Στρέπκος 19, Καρνάβας 7.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκένογλου): Πουρλιοτόπουλος 2, Κατσανεβάκης, Πουαρίδης, Γιοβανόπουλος 10, Παντοφλίδης 10, Σιτσάνης 15, Παπαγερίδης 9(1), Καρκάρας 13, Πρόιος, Καραγιάννης 2.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *