Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Οι Εργοθεραπευτές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Ο Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη

Σε μια πολύ στοχευμένη εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχαν οι σπουδαστές Εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στην Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. νυν Κ.Α.Α.Π.Α) για άτομα με αναπηρίες.

Οι υπεύθυνοι της δομής αλλά και οι εξειδικευμένοι Εργοθεραπευτές δεν περιορίστηκαν στην ξενάγηση σε χώρους και εξοπλισμό, αλλά έδωσαν την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να ζήσουν ένα πρόγραμμα θεραπείας από κοντά.

Η επαφή με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας τέτοιων οργανωμένων δομών έχει ανεκτίμητη αξία και σε συνδυασμό με την Πρακτική Άσκηση δίνουν την ευκαιρία για κατάρτιση υψηλού επιπέδου.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ανοίγουν οι πόρτες τέτοιων δομών στους σπουδαστές μας, ενώ θερμά ευχαριστούμε τους υπευθύνους που μας φιλοξένησαν πρόσχαρα και φιλότιμα αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο στη διάχυση γνώσεων και εμπειριών.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *