Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους παρευρέθησαν και ενίσχυσαν τον σύλλογο στα 33α Ζωοδόχεια ανακοινώνει :

· Ευχαριστούμε τον κόσμο που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα τους χορευτές μας

· Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν με τις χορηγίες τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσής μας .

· Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο του Δήμου Πέλλας κο Σταμκο Γρηγοριο καθώς και όλους τους αντιδημάρχους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα κοντά μας .

· Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση της διήμερης εκδήλωσης .

· Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία των εκδηλώσεων .

· Τέλος να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους το Δ.Σ. του συλλόγου ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ « ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ » .


Το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών



Ο πρόεδρος

Φωτιάδης Ευστάθιος

Ο γραμματέας

Σειτανίδης Γρηγόριος

Υπ. Δημ.Σχεσ.Τυπου & Ενημ.

Αβραμίδης Δημήτριος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *