Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στον τελικό Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟ Αριδαίας!

Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στον τελικό Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ είναι η ομάδα του ΦΟΑ. 

Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν στον σημερινό ημιτελικό με σκορ 94-50 επί του Εδεσσαϊκού και πλέον κοιτάζει τον αυριανό τελικό κόντρα στην αήττητη Μελίκη. Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ήταν σαρωτικοί και έκαναν επίδειξη δύναμης στο κλειστό του Κολινδρού, όπου διεξάγεται στο Final Four. Έχοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ οι παίκτες του ΦΟΑ δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο. 

Με φοβερή επίθεση και με πρώτους σκόρερ τους Μακρόπουλο (23π.), Στρέπκο (18π./2 τρίπ.) και Τοπαλίδη (13π./1 τρίπ.) οι νικητές της αναμέτρησης σκέφτονται ήδη τον αυριανό τελικό. Από την άλλη πλευρά από τη νεανική ομάδα του Εδεσσαϊκού ξεχώρισαν οι Δουλκερίδης (14π.) και Καραϊσαρίδης (13π./1 τριπ.). 

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 56-30, 82-34, 94-50 

Διαιτητές: Ευφραιμίδης Στ. - Ταρενίδης Κ. 

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 6(2), Βασίλογλου 8, Μπίνος 2, Τοπαλίδης 13(1), Αργυρός 2, Τόπκας, Παπαβραάμ 10(2), Αβραμίδης 8(1), Προκοπίδης, Μακρόπουλος 23, Στρέπκος 18(2), Υποδηματόπουλος 4. 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος): Μπίνος Ε., Μπίνος Μ. 9(3), Καραϊσαρίδης 13(1), Αδάμ 2, Ξυλουργίδης 14, Κληντσάρης 2, Δουλκερίδης 6(1), Σταυρακίδης 4.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *