Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Νίκη για το Προμίνι του «Μ.Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επι του Αετού Κιλκίς για το τουρνούα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/04/2018 στο Δ.Α.Κ. Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» το παιχνίδι της 4ης Αγωνιστικής του τουρνούα προμίνι που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα Προμίνι (2005) του συλλόγου των Γιαννιτσών αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Αετού» Κιλκίς την οποία και νίκησε με σκορ 60-39.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου που σήμερα έδωσαν πραγματικά των καλύτερο τους εαυτό. Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε χαρά στους αθλητές και των δύο ομάδων, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το basketball είναι παιχνίδι και κάθε παιχνίδι κάνει τα παιδιά να χαίρονται αλλά και να μαθαίνουν μέσα από αυτό. Σκοπός σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή και η κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από το ομαδικό σύνολό. Θέλω να συγχαρώ τον coach του Αετού Κιλκίς για την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι αθλητές του. Καλή συνέχεια σε όλους ».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *