Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Εδεσσαϊκός: Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Σκαθαρούδης

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται για τον Εδεσσαϊκό πολύ πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν , ο 26 χρονος επιθετικός και κορυφαίος σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με 10 τέρματα Γιώργος Σκαθαρούδης, καθώς δεν μετέχει πλέον στις προπονήσεις ούτε αγωνίστηκε στο φιλικό του Σαββάτου με την Αναγέννηση.

Αφορμή για την ρήξη ανάμεσα στον επίσημο σύλλογο και τον Ημαθιώτη επιθετικό στάθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του, ωστόσο οι αιτίες είναι μάλλον βαθύτερες και έχουν τις ρίζες τους στα μέσα της χρονιάς όταν ο παίκτης εξέφραζε συχνά παράπονα για μη έγκαιρη καταβολή των δόσεων της οικονομικής συμφωνίας που είχε συνάψει με την ομάδα!








απο το Rodovitis Giorgos | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *