Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Νίκος Θωμαΐδης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ"

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους συμμετείχαν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.

1761 ενεργά μέλη άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους στην παράταξη και στην κοινωνία.

Μια διαδικασία διοργανωμένη άψογα από ανθρώπους ευλαβικά προσηλωμένους στο καθήκον τους, τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την υπομονή και την σοβαρότητα την οποία επέδειξαν. Έφεραν σε πέρας ένα πραγματικά δύσκολο έργο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους που εκλέχθηκαν ως μέλη της ΝΟΔΕ Πέλλας η ως Σύνεδροι του Νομού Πέλλας στο επικείμενο Συνέδριο της Παράταξης που θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο 2018. Συγχαίρω επίσης και όσους δεν εξελέγησαν για την επιλογή τους να εμπλακούν πολιτικά και να διαθέσουν τον εαυτό τους στην παράταξη σε μια δύσκολη εποχή για όσους ασχολούνται με τα κοινά.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας με τους οποίους γνωριζόμαστε προσωπικά πολλά χρόνια και τους τιμώ ιδιαίτερα. Καταφέραμε όλοι μαζί να κρατήσουμε υψηλό επίπεδο μακριά από διχαστικές δηλώσεις και απρεπείς συμπεριφορές.

Η αγάπη για την παράταξη, ο κοινός στόχος και η συγκυρίες μας έφεραν διεκδικητές της ίδιας θεσμικής ιδιότητας. Είμαι βέβαιος και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσω ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι μαζί, στους ίδιους δρόμους για νέους αγώνες για τα κοινά ιδανικά και αξίες που πρεσβεύουμε.

Από τα βάθη της καρδιάς μου στέλνω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου. 

Ο αγώνας δεν τελείωσε. Προσκαλώ όλα τα μέλη της ΝΔ στην Πέλλα, για άλλη μια φορά, να προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή και τους ζητώ να στηρίξουν την προσπάθεια μου για μια

Νέα, Ενωτική, Αγωνιστική, Διεκδικητική και αποτελεσματική ΝΟΔΕ Πέλλας.



Νίκος Θωμαΐδης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Υποψ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *