Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της ΤΚ Λυκοστόμου Ιωάννης Ουρτζάνης

Στο Δημαρχείο Αλμωπίας, τη Δευτέρα 14/5/2018, ενώπιον του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μπίνου, ορκίστηκε νέος Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Λυκοστόμου ο κ. Ιωάννης Ουρτζάνης (από τη Δημοτική Παράταξη του κ. Γιάννη Σηφάκη).

Στο νέο Πρόεδρο ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή θητεία και καλή συνεργασία στον κοινό, καθημερινό αγώνα. Επίσης, τον ενημέρωσε για κάποια ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του έκανε γνωστό ότι:

- Ψηφίστηκαν 14.214 ευρώ για την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και την αποκατάσταση σε τμήμα του δασικού δρόμου που έχει υποστεί κατολίσθηση.

- Σύντομα θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος για την αποκατάσταση των λακκουβών του χωριού.

- Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί το έργο που αφορά στον φωτισμό της πλατείας του Λυκοστόμου.

Ο νέος Πρόεδρος από την πλευρά του, εξέφρασε τη διάθεσή του για συνεργασία και προσφορά στην τοπική κοινωνία και τόνισε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε να αντιμετωπίζονται από κοινού με τη Δημοτική Αρχή τα προβλήματα του χωριού.

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *