Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Ο Σοφοκλής Σαμαρτζίδης αναλαμβάνει γενικός γραμματέας με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας

Ο κ. Σοφοκλής Σαμαρτζίδης, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ., είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Παράλληλα, τον ενημέρωσε για κάποια τρέχοντα ζητήματα, ενώ τόνισε ότι προχώρησε στην επιλογή ενός νέου ανθρώπου, που έχει δώσει δείγματα γραφής ,ως επιτυχημένος επαγγελματίας και έχει πραγματική διάθεση να προσπαθήσει για να φανεί αντάξιος αυτής της σημαντικής θέσης που αναλαμβάνει.Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατεύθυνση του ίδιου προσωπικά και αυτής της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στους νέους ανθρώπους , δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους.Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους κατέθεσαν αίτηση και βιογραφικό για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας.

Ο κ. Σαμαρτζίδης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και υπογράμμισε ότι οι απαιτήσεις της νέας του θέσης είναι πολλές και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, γι’ αυτό θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθεί στο βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει. Παράλληλα, τόνισε ότι αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα, η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου, όπου έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου και ο νέος Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Στη συνέχεια έγινε σύγκλιση του Ιδιαίτερου Γραφείου του Δημάρχου και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *