Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ: Την απονομή του Κυπέλλου & των Διπλωμάτων στον ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ έκανε ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑΣ.ΚΕ.Μ κ. Παπαγιαννούλης Αντώνης

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα έγινε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων από τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κ. Αντώνη Παπαγιαννούλη στην πρωταθλήτρια του 3ου Ομίλου Βορρά της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, σήμερα Κυριακή 20 Μαίου στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, μετά την λήξη του αγώνα με τον ΦΟ Πρωτέα Γρεβενών.

Στον ίδιο όμιλο οι ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΜ ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ & ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, παραμένουν στην Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ένώ Ο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. συγχαίρει θερμά όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *