Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Εξερράγη βόμβα στους Σαρακηνούς, ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γεωργίου στην Θύελλα

Η πρώτη μεταγραφική βόμβα εξερράγη στους Σαρακηνούς ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την νεοφώτιστη Θύελλα Σαρακηνών και αποτελεί πλέον είδηση με την διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη να στέλνει από πολύ νωρίς το μήνυμα και να δείχνει τις προθέσεις του προς τους αντιπάλους του ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 για την νέα σεζόν.


Ο 29χρονος Βαγγέλης Γεωργίου υπέγραψε στους «πειρατές» και ο μεσοαμυντικός με καταγωγή από την Άρνισσα, είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports για την μεταγραφική ενίσχυση των νεοφώτιστων.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Θύελλας έγινε γνωστό στο φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με τον οποίο μάλιστα είχε και ευρωπαϊκές συμμετοχές στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, κάποιες ατυχίες και λανθασμένες επιλογές όμως δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στον Δικέφαλο από τον οποίο αποχώρησε και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Καβάλα, Πανσερραϊκό, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλη, Επανωμή, Χανιά, Αιγινιακό, Μακεδονικό.

Σίγουρα το περασμά του από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αλλά και οι 100 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League αποτελούν αξιόπιστα και σοβαρά εχέγγυα για την παρουσία του σε μια ομάδα που από πολύ νωρίς βάζει τον πήχη πολύ ψηλά…




ΑΠΟ ΤΟ pellasports.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *