Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΜΣ Νεοχωρίου - Πεζοπορία για προσκύνημα προς το εκκλησάκι του Αγ.Στέφανου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος πεζοπορία για προσκύνημα προς το εκκλησάκι του Αγ.Στέφανου (ΑηΓιάννη). 


Η πορεία ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί και είχε απόσταση 4χλμ μέχρι το εκκλησάκι , συνολικά οι δρομείς μας διένυσαν 8 χλμ. σε κοντινό σημείο στο εκκλησάκι στήθηκε από εθελοντές και μέλη του συλλόγου πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα. Ο αριθμός των δρομέων που συμμετείχαν φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, και οι ηλικίες ποικίλες από 5 ετών έως 80 ετών, γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που συμμετείχε στην πεζοπορία μας και τους εθελοντές μας που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας. επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας :

-πολυκατάστημα ¨ΛΙΤΣΑ¨ Μπάτση Ελευθερία στους Προμάχους -ξυλεία ¨ΓΟΥΔΗΣ¨ στους προμάχους -καφέ ¨ΝΕΜΕSIS¨στην Αριδαία -πρατήριο υγρών καυσίμων αφοί ¨ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ¨ -FAST FOOD "ΝΟΣΤΗΜΙΕΣ" 

Με σεβασμό και εκτίμηση 
το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *