Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ανανέωσε ο αρχηγός - έρχεται η εφημερίδα του Εδεσσαϊκού

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας με τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας Κώστα Παπαγεωργίου.Ο περσινός recordman σε συμμετοχές θα συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του,καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν άμεσα σε όλα και έτσι θα πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά.Η ποδοσφαιρική αξία,η ποιότητα και η προσφορά του Παπαγεωργίου τις προηγούμενες χρονιές είναι δεδομένη και δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει ο Εδεσσαικός.


Ο Παπαγεωργίου πάρολο που είχε προτάσεις από ομάδες που αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες προτίμησε τον Εδεσσαικό ενώ στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις στο edessaikos.gr δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα για 3η χρόνια με την ομάδα της πόλης μου τον Εδεσσαικο.Με τους στόχους και το πλάνο που εχει θέσει η διοίκηση αλλά και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου ήταν ένα κομμάτι πολύ εύκολο για να συμφωνήσω!! Ελπίζω να πετύχω τα μέγιστα τον δυνατοτήτων μου φέτος και να πετύχουμε τους στόχους μας!! Εύχομαι υγεία και όλα τα καλά θα έρθουν!!



ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει από την διοίκηση του Εδεσσαϊκού μέσα στο καλοκαίρι.Από τον Ιούλιο πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα εφημερίδα που θα αφορά αποκλειστικά τα νέα της ομάδας μας.Το φύλλο της νέας εφημερίδας θα είναι μηνιαίο και για αρχή θα μοιράζεται δωρεάν σε όλα τα ενεργά μελη του Εδεσσαϊκού.Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για την στελέχωση,ενώ απομένει να βρεθεί και ο τίτλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *