Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήριο των μελών της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας στην σκηνοθέτριά τους κ. Αννέτα Γοδου

Ως μέλη της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμηση,τον σεβασμό και τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στον άνθρωπο που δημιούργησε με τόση αγάπη αυτή την ομάδα,την κ. Αννέτα Γόδου.

Το όραμα που είχε πριν από δύο χρόνια άρχισε πλέον να πραγματοποιείται και να στεριώνει χάρη στην επιμονή,στο πάθος και στο μεράκι της.Αυτό που για κάποιους φάνταζε ακατόρθωτο,τότε στις αρχές του Νοέμβρη του '17,κατάφερε η ίδια να το μεταδώσει με την ακλόνητη πίστη της για την πραγμάτωση αυτού του ονείρου.

Μια ενέργεια μοναδική κι ανεπανάληπτη για έναν τόσο μικρό τόπο και γι'ανθρώπους που δεν ήταν μυημένοι στα μονοπάτια της τέχνης.Κι όμως η φλόγα της ψυχής της άνοιξε τον δρόμο για κάτι τόσο διαφορετικό κι εμπνευσμένο,κατορθώνοντας να φέρει έναν αέρα ανανέωσης κι ενθουσιασμού.

Αυτός ο κοινός σκοπός μας ένωσε όλους σε μια πολύ δημιουργική συνεργασία καί τις δύο χρονιές,έχοντας σαν φάρο κι οδηγό αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.

Μια γυναίκα ευγενική,γεμάτη ζωή κι ενδιαφέροντα που μας έβγαλε από τις ''παγίδες'' της καθημερινότητας και μας έβαλε στο πιο όμορφο ''παραμύθι''!


Τσουλφαϊδου Δέσποινα εκ μέρους των μελών της Θεατρικής Ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *