Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Αλμωπός Αριδαίας: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα Γιώργος Τυριακίδης και Γιάννης Κανωτίδης

Ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Αλμωπού έλαβε ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης και ο βοηθός του, Γιάννης Κανωτίδης, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα βρίσκονται στον πάγκο της για 4η συνεχόμενη χρονιά. 

Αναμφίβολα, είναι οι πρωτεργάτες του Αλμωπού των τελευταίων ετών. Αφενός τα επιτυχημένα αποτελέσματα εντός του γηπέδου και αφετέρου τα προσωπικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν το θετικό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, όπως η ήρεμη ηγετική συμπεριφορά του Γ. Τυριακίδη και η αποτελεσματική επικοινωνία του με τους παίκτες, οδήγησαν στην πολυετή συνεργασία που δύσκολα συναντά κανείς ακόμα και σε μεγαλύτερες ομάδες. 

Από αυτούς ξεκινά λοιπόν ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς και είμαστε σίγουροι ότι με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους θα προσφέρουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. 

Με τιμή το Δ.Σ 

Αλμωπού Αριδαίας 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *