Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Το Deal έγινε και το όνομα αυτής FC ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ όπου θα μετέχει στην Γ´ εθνική

To deal Πραγματοποιήθηκε μια νέα ομάδα θα μετέχει στα Γιαννιτσά με την συμμετοχή επιφανών επιχειρηματιών της Πόλης και θα μετέχει απευθείας στην Γ´ εθνική μετά το ΟΚ με την Δόξα Μαυροβουνίου που παραχωρεί το ΑΦΜ της στην κίνηση αυτή.

Τα ηνία της ομάδος θα κρατήσει ο ΤΕΟ Δανιηλίδης, ενώ ο μέχρι πριν λίγο πρόεδρος του Εθνικού Ηλίας Πανίδης θα είναι βασικός συνοδοιπόρος του στην προσπάθειά αυτή.

Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν φέρνει και πολλούς επώνυμους Γιαννιτσιώτες να δηλώνουν παρόν και να χειροκροτούν την όλη κίνηση είτε με την αναμενόμενη συμμετοχής τους στην διοίκηση είτε με την βοήθεια τους με την μορφή χορηγίας.

Το εγχείρημα αυτό έχει ξεσηκώσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πόλης και στο πρώτο κάλεσμα στις 25 του Ιουνίου (Δευτέρα) στο Δημοτικό μέγαρο της Πόλης (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου 8 μ.μ.) αναμένεται τεράστια προσέλευση κόσμου.

Εμείς παρακολουθούμε από κοντά την όλη διαδικασία και θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο έγκαιρα και έγκυρα.


Γιώργος Χατζηχρήστος

FC Γιαννιτσά: Ανακοινώθηκε η επιτροπή μεταγραφών και τεχνικός διευθυντής

Ανακοινώθηκε απο την την νεοσυστατη ομάδα Γιαννιτσά όπου θα μετέχει στην Γ' εθνική το όνομα του τεχνικου διευθυντη και η επιτροπή μεταγραφών , όπου θα χειριστουν τα μεταγραφιΑνακοινώθηκε από την την νεοσύστατη ομάδα FC Γιαννιτσά όπου θα μετέχει στην Γ´ εθνική το όνομα του τεχνικού διευθυντή και η επιτροπή μεταγραφών , όπου θα χειριστούν τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου.

Η ομάδα αν και νεοσύστατη, λειτουργεί σε πολύ επαγγελματικά πλαίσια ήδη απόκτησε κεντρικά γραφεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών , Προπονητικό κέντρο σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, Γραφείο Τύπου κ.α.

Το όνομα του τεχνικού διευθυντή της ομάδος είναι ιδιαίτερα γνωστό στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" της Πόλης και ακούει στο όνομα Στέργιος Κιουρκας, που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και έπιασε αμέσως δουλειά.

Ορίσθηκε στην ομάδα επιτροπή μεταγραφών που αποτελείτε από τους ΤΕΟ Δανιηλίδη πρόεδρο , τον Ηλία Πανίδη αναπληρωτή πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή Στέργιο Κιούρκα, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Τομπάζη.

Το πολύ καλό όνομα των παραγόντων Δανιηλίδη και Πανίδη απο την θητεία τους στις προηγούμενες ομάδες απέναντι σε ποδοσφαιριστές, αποτελεί δέλεαρ για πολλούς ,απο παίκτες που ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν με τη νέα ομάδα, Η επιτροπή μεταγραφών έχει οριοθέτησή στόχους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν αξιόλογοι παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Η ομάδα αν και νεοφώτιστη έχει την δυναμική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο,ο επιχειρηματικός κόσμος , αγνοί φίλαθλοι δείχνουν ότι αγκαλιάζουν την όλη προσπάθεια και αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στον γενικό κάλεσμα γνωριμίας την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.


Γραφείο Τύπου
FC Γιαννιτσά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *