Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Χρηματοδότηση 150.000,00 € για ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση του Κ Υ Αριδαίας

Γιάννης Σηφάκης: Χρηματοδότηση 150.000,00 € για ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας μετά από πολλές δεκαετίες Χρηματοδοτείται η ανακαίνιση των κτιριακών και η αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του.

Επισκευές, διαρρυθμίσεις, νέες εγκαταστάσεις υδραυλικών, πλήρης αναβάθμιση θέρμανσης και κλιματισμού, ελαιοχρωματισμός και άλλες εργασίες που θα καταστήσουν το Κέντρο Υγείας Αριδαίας ένα σύγχρονο κέντρο δημόσιας υγείας όπως αξίζει στους κατοίκους της Αλμωπίας.

Η μελέτη περιλαμβάνει την επίλυση όλων των αιτημάτων για κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές αναβαθμίσεις που έχουν ζητηθεί κατά καιρούς από το Κέντρο Υγείας και που συνεχώς υποστηρίζονταν από τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη τόσο στην 3η ΥΠΕ όσο και στο Υπουργείο Υγείας.

Υπεγράφη από τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργο Κύρκο η έγκριση σκοπιμότητας και προωθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατή έναρξη της κατασκευής.

Ο βουλευτής θα παρακολουθήσει από κοντά όλες τις διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η γρήγορη ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την δημοπρατηθεί το έργο.

Επισυνάπτεται η έγκριση σκοπιμότητας του

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *