Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Στην απόκτηση του Δημήτρη Κοβάτση προχώρησε ο Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ο 23χρονος, Δημήτρης Κοβάτσης (21/04/1995) μέσοεπιθετικός με καταγωγή από τη Αριδαία και συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και νέων, είναι το νέο απόκτημα της ομάδας των Γιαννιτσών.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τα τελευταία 2μιση χρόνια στη Γ Εθνική, με τον Νέστο πέρσι και τον Αλμωπό Αριδαίας, παλιότερα.έχει παίξει στην Κ 17 και Κ20 του Ατρομήτου, στον Ηλυσιακο Γ' εθνική και Ζάκυνθο Β' εθνική, ενω ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από τον Εθνικό Αριδαίας.

Ο Δημήτρης Κοβατσης αγωνίζεται στην επίθεση και στο κέντρο με την ίδια επιτυχία, είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1;83. είναι 'σιγουρα ακόμα ένας αξιόλογος παίκτης, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την προσπάθεια της ομάδος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Ο Α.Σ. αναμένεται να προχωρήσει άμεσα και σε άλλες αξιόλογες μεταγραφές, μια που σκοπός του είναι να έχει ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

ο Α.Σ. Γιαννιτσά του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *