Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησε η συντήρηση των σιντριβανιών της Αριδαίας

Ξεκίνησε η συντήρηση των σιντριβανιών της Αριδαίας και συγκεκριμένα της κεντρικής πλατείας, του Δημαρχείου και της περιοχής πίσω από το 1ο Γυμνάσιο.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τον καθαρισμό των λεκανών και του περιβάλλοντα χώρου και παρεμβάσεις για να τεθούν ξανά σε λειτουργία. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 7.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, πρόκειται για μια παρέμβαση που θα αναβαθμίσει την αισθητική εικόνα της πόλης, καθώς πρόκειται για κεντρικά σημεία, τα οποία συγκεντρώνουν καθημερινά πολύ κόσμο.

Θα ακολουθήσει ανάλογη μελέτη για τα σιντριβάνια που υπάρχουν σε Τοπικές Κοινότητες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *