Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

Ξεκινούν το 2019 οι εργασίες για την μεταφορά του γηπέδου της Έδεσσας

Μία σημαντική εξέλιξη στην πορεία του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ είναι η χθεσινή έγκριση των προδιαγραφών του γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου.

Η έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των μελετών και την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το νέο γήπεδο θα είναι κατηγορίας elite, θα διαθέτει δηλαδή αγωνιστικό χώρο διαστάσεων 105 Χ 68 μ. για το ποδόσφαιρο και έξι κουλουάρ, με δυνατότητα επέκτασης σε εννέα, για τον στίβο. Στο έργο εκτός από την κατασκευή των αγωνιστικών χώρων, προβλέπεται η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και περίφραξης, ενώ ο σχεδιασμός των κερκίδων είναι για 3.340 θεατές με όλες τις υποδομές για φιλοξενία αγώνων επιπέδου.

Μετά την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ολοκληρώνονται άμεσα οι μελέτες και η διαδικασία δημοπράτησης του έργου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.
απο το meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *