Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

Έναρξη 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018

Ανοίγει αυλαία η 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας για να υποδεχθεί και να καλωσορίσει τα πλήθη των συμπολιτών μας αλλά και των πολλών ενδιαφερομένων που αναμένεται να την επισκεφθούν από διάφορα μέρη της Κεντρικής Μακεδονίας μας κι πλατύτερα.

Με μια μικρή, πλην όμως, πλούσια παρακαταθήκη τριών ετών η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας διαθέτει πλέον τις εγγυήσεις, ώστε και φέτος από την Τετάρτη 22 έως την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 ν΄αποτελέσει το πολυσήμαντο αναπτυξιακό γεγονός.

Το μεγάλο εύρος των εκθεσιακών προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, ενώ θα υπάρχουν και οι ανάλογοι χώροι εστίασης, αναψυχής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Η πόλη και η αγορά της Σκύδρας είναι έτοιμες για την υποδοχή και τη φιλοξενία των επισκεπτών.

Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας πραγματοποιεί την Παρασκευή 24 του μηνός λευκή βραδιά με τα καταστήματα να υποδέχονται το αγοραστικό κοινό μέχρι το βράδυ, στις 11:00΄η ώρα.

Επίσης, πολύμορφες παράλληλες εκδηλώσεις εμπλουτίζουν το επταήμερο της 4ης Εμποροπανήγυρης.

Ποιες ημέρες είναι καλύτερες για να επισκεφθεί κάποιος την 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2018; η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη: Όλες ανεξαιρέτως!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *