Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Παρουσίαση του Tennis σε αμαξίδιο στο Aridea Cup

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου, στα πλαίσια της τλετής έναρξης του Aridea Cup, μετά την παρέλαση των αθλητών θα γίνει παρουσίαση του tennis σε αμαξίδιο. 

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές , με τον προπονητή τους θα μας παρουσιάσουν το άθλημα και επί της ουσίας θα μας δείξουν, ότι το άθλημα έχει μόνο νικητές, εντός, αλλά κυρίως εκτός γηπέδου.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, 3ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και καλύτερη θέση στην ITF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) No 225, ασχολείται με το άθλημα εδώ και τρία χρόνια.

Ο Χριστόδουλος Παπαδόπουλος, 5ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και καλύτερη θέση στην ITF No 325, ασχολείται με το άθλημα εδώ και δύο χρόνια.

Προπονητής τους ο Γιάννης Λιμνιούδης, Πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σόφιας, με μεταπυχιακό στην «Αντιμετώπιση του στρες στο άθλημα της αντισφαίρισης» και «μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης» και συγγραφέας του βιβλίου «το tennis σε τροχοκαρέκλα» με την πολύτικη συμβολή του καθηγητή Γιάννη Αθαναηλίδη.Ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος με ένα δικό του μήνυμα, με… «όχημα» το αναπηρικό αμαξίδιο, μας καλεί να τους παρακολουθήσουμε και επίσης καλεί τα άτομα με κινητικά προβλήματα να βγουν από το σπίτι τους και να ακολουθήσουν κάποιο άθλημα,

«Το κάθε Άτομο με Αναπηρία να βρει το άθλημα που του ταιριάζει και δικιά μας υποχρέωση ως φορείς και προπονητές είναι να δώσουμε τις περισσότερες δυνατές επιλογές, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες», τονίζει ο Καβαλιώτης προπονητής tennis, Γιάννης Λιμνιούδης.Αυτοί οι αθλητές μας δίνουν ένα μεγάλο μάθημα για τη βελτίωση του εαυτού μας, τη διαρκή «μάχη» κατά της παραίτησης και της απαισιοδοξίας και υπέρ της ζωής και της αγωνιστικότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *