Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Μιχάλης Πατσίκας: «Τυραννικό και εθνοφοβικό καθεστώς, γι' αυτό επέλεξε την καταστολή»

Ο Μιχάλης Πατσίκας μίλησε για την άγρια καταστολή της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.



Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, Μιχάλης Πατσίκας και αναφέρθηκε στην άγρια καταστολή κατά των διαδηλωτών με χημικά και δακρυγόνα.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Αποδείχθηκε ότι το καθεστώς της τυραννίας ήρθε στη Θεσσαλονίκη όχι για να περιφρουρήσει την ΔΕΘ και τον πρωθυπουργό αλλά για να περικυκλώσει τον λαό που κατέβηκε για να διαδηλώσει ειρηνικά. Το παρακράτος έφερε τους κουκουλοφόρους του για να προκαλέσουν επεισόδια και να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Περιμέναμε την προβοκάτσια. Γιατί μπήκαν φράχτες στο σημείο της νέας παραλίας κλείνοντας τη δίοδο του κόσμου; Απέκλεισαν τον κόσμο στο να μην μπορεί να πάει προς το “Μακεδονία Παλάς”. Όπως έκανε η φωτιά στο Μάτι που απέκλεισε τον κόσμο, το ίδιο έκαναν κι αυτοί. Περικύκλωσαν τον κόσμο, τον οδήγησαν μέσα στο κέντρο της πόλης, έριξαν τα δακρυγόνα, και εκεί οι τραμπούκοι τους έσπαγαν προκειμένου να νομιμοποιήσουν την καταστολή. Το καθεστώς απέδειξε πως είναι τυραννικό, εθνοφοβικό, φοβάται τον λαό του και γι’ αυτό επιλέγει την καταστολή».





απο το metrosport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *