Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Εδεσσαϊκός γίνεται αιμοδότης

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του,ο Εδεσσαϊκός στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και έχει δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια τράπεζα αίματος με την οποία τα μέλη μας μπορούν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η διαδικασία είναι απλή.Μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας και να αναφέρετε ότι η λήψη γίνεται για αποθήκευση στην τράπεζα του συλλόγου.Σκόπός της τράπεζας είναι η παροχή βοήθειας εξεύρεσης αίματος σε έκτακτες ανάγκες αλλά και η εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο τους για να μεγαλώσουμε αυτήν την τράπεζα και να προσφέρουμε έμπρακτα την στήριξη μας σε ανθρώπους που το χρειάζονται.Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου από τις 09:00 εως τις 13:00 στο Χατζηγιάννειο 'Ιδρυμα στο πάρκο των μικρών καταρρακτών θα υπάρχει εθελοντική αιμοδοσία,σε συνεργασία με το Νοσοκομείο 'Εδεσσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *