Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Φονικό στην Πέλλα: Πολίτες ακινητοποίησαν τον δράστη και τον τραυμάτισαν

Τρεις πολίτες χτύπησαν τον 38χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε μια 69χρονη και τραυμάτισε ακόμη δύο. Τι αναφέρει η ατυνομία.


Άγριο φονικό το βράδυ της Τρίτης, στην Πέλλα όταν ένας 38χρονος μετά τους πυροβολισμούς και τον θανάσιμο τραυματισμός ηλικιωμένης, εξαφανίστηκε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Επίσημη ανακοίνωση, έβγαλε η αστυνομία για το μακελειό επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για την απόπειρα αυτοκτονίας του 38χρονου, μετά από τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της 22χρονης συντρόφου του.

Ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις πολίτες που εντόπισαν τον δράστη, τον χτύπησαν και συνελήφθησαν και αυτοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι συγγενείς της 22χρονης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.

Ειδικότερα βραδινές ώρες χθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) ο 38χρονος μετέβη σε οικία όπου διαπληκτίστηκε με 48χρονο ημεδαπό και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *