Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Λειτούργησε ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο της Έδεσσας για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου

Γιάννης Σηφάκης: Λειτούργησε ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο της Έδεσσας για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Σμίας αποφάσισε να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία του αξονικού εξυπηρετώντας ασθενείς του Νοσοκομείου ( κατά την διάρκεια της οποίας γίνεται και η εκπαίδευση του προσωπικού στο συγκεκριμένο μηχάνημα από την εταιρία που μειοψήφησε στον διαγωνισμό) και αμέσως μετά να ξεκινήσει η κανονική του λειτουργία αρχικά στην πρωϊνή βάρδια και στην πορεία στην απογευματινή και την βραδινή με την εξασφάλιση του εξειδικευμένου προσωπικού για την λειτουργία του. 

Την ίδια στιγμή προκηρύχθηκε και ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου για συνεννόηση σχετικά με την ταχύτερη εκκίνηση της κατασκευής του έργου αναμόρφωσης και επέκτασης των επειγόντων ( ΤΕΠ) στην Έδεσσα, την προμήθεια 10 νέων μηχανημάτων στην μονάδα τεχνητού νεφρού και την προμήθεια νέου κλιβάνου στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, έργα για τα οποία έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και κινούνται αυτή την περίοδο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. 

Συζητήθηκαν ακόμη οι επόμενοι στόχοι για το Νοσοκομείο Πέλλας. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *