Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΟΣ Αριδαίας: Πανόραμα Βόρα: Σκληρή Πέτρα - Άσπρος Σβώλος - Πρ. Ηλίας

Η ομάδα του ΕΟΣ Αριδαίας απόλαυσε τις ιδανικές καιρικές συνθήκες στα αλπικά του Βόρα πραγματοποιώντας μια μεγάλη κυκλική διάσχιση των ψηλών κορυφών του. 

Από τη θέση Τουρκολίβαδο ανεβήκαμε στην κορυφή Σκληρή Πέτρα 2150 και στη συνέχεια φτάσαμε στα σύνορα για να δούμε το εγκαταλελειμμένο τεθωρακισμένο του εμφυλίου (Λάντερ). 
 
Από εκεί η ομάδα χωρίστηκε στα δύο, με την Α ομάδα να κινειται ανατολικά και να πραγματοποιεί ανάβαση στην κορυφή Άσπρος Σβώλος 2370 πριν τραβερσάρει την κορυφή Κουτσούμπεη και ακολουθώντας το ρέμα της Κρέμασης βγει στο χιονοδρομικό κι από κει στο Τουρκολίβαδο, με τη Β ομάδα την ίδια ώρα να παίρνει τον δρόμο των συνόρων ως την κορυφή Προφήτης Ηλίας 2524 και να καταλήγει στο χιονοδρομικό. 
 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *