Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το deal έγινε: Ο Κριστιάνο Μεντί επέστρεψε στον Αλμωπό Αριδαίας!

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Κριστιάνο Μεντί στον Αλμωπό Αριδαίας!

Ο 27χρονος (04/06/1991) Σενεγαλέζος επιθετικός είχε αποχωρήσει τον Γενάρη για τον Ηρακλή, με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 12 συμμετοχές.

Στον Αλμωπό είχε ενταχθεί το καλοκαίρι του 2017 από την ΑΠΕ Λαυρεωτική της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Dakar UC και Βύζαντα Μεγάρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση του Αλμωπού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου, ύψους 1.93 επιθετικού Christianο Mendy (Κριστιάνο Μεντί), ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το πέρασμα του από τον Ηρακλή, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Βύζα Μεγάρων (Β’ Εθνική), ΑΠΕ Λαυρεωτική, και Ντακάρ Σενεγάλης.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *