Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Λάθος - πρόκληση της ΕΡΤ3: Ανέγραψε τα Σκόπια ως MKD - Τι απάντησε το κρατικό κανάλι

Δείτε τη λανθασμένη ενέργεια της κρατικής τηλεόρασης στον αγώνα χάντμπολ με την Εθνική Ελλάδος



Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία λεπτά στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη των Σκοπίων για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η ΕΡΤ3 προέβη σε λάθος-πρόκληση καθώς ανέγραψε τα Σκόπια ως MKD. Η πρόκληση αυτή έγινε αντιληπτή από τον απλό κόσμο που έσπευσε να τηλεφωνήσει στα γραφεία της ΕΡΤ για να αλλάξει η ονομασία της Εθνικής Σκοπίων.

Λίγα λεπτά αργότερα το πήραν επιτέλους χαμπάρι και το άλλαξαν όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Η απάντηση της ΕΡΤ για την γκάφα με τη «Μακεδονία» 

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ για το τραγελαφικό λάθος στον αγώνα χάντμπολ της Ελλάδας με τα Σκόπια στην Κοζάνη


Ανακοίνωση-απάντηση για τα γραφικά με το όνομα «Μακεδονία» αντί για Σκόπια κατά τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ της Εθνικής ομάδας ανδρών εξέδωσε η ΕΡΤ.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σε απάντηση αναρτήσεων σχετικά με τα γραφικά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα χάντμπολ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και ΠΓΔΜ από την ΕΡΤ 3, το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η παραγωγή των γραφικών για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν έγινε με μέσα της ΕΡΤ, αλλά από εξωτερική εταιρεία.

Η κάρτα των γραφικών ανέφερε την ομάδα της ΠΓΔΜ με την ονομασία που αναγραφόταν στο φύλλο αγώνα, δηλαδή ως MKD, το οποίο είχε συνταχθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Οι Αθλητικές Διευθύνσεις της ΕΡΤ και της ΕΡΤ 3 παρενέβησαν ταχύτατα και επικοινώνησαν με την προαναφερόμενη εταιρεία, με αποτέλεσμα το εν λόγω πρόβλημα να διορθωθεί άμεσα στον αέρα και να αναγράφεται η ομαδα της ΠΓΔΜ στα γραφικά ως FYR.

Σε καθε περίπτωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ θα εξετάσουν ενδελεχώς το ζήτημα, ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να καταλογιστούν ενδεχόμενες ευθύνες και να κινηθούν πειθαρχικές ενέργειες, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο».


απο το Metrosport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *