Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Έκαναν το μπαμ τα Γιαννιτσά με Καβακά

Μεγάλο προπονητικό όνομα , όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. 
 
Ο νέος τεχνικός που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ηχηρό προπονητικά όνομα με θητεία στην Super Leaguμ ακούει στο όνομα Τίμος Καβακάς.

Ένας προπονητής με πλουσιότατο βιογραφικό και ιδιαίτερα γνωστός στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, μια που ξεκίνησε την πλούσια προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε πολλές μεγάλες ομάδες όπως Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου κ.α.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής του ΑΣ Γιαννιτσά, μεταξύ άλλων είπε:
«Ήρθα στην ομάδα των Γιαννιτσών σε μια καινούρια αλλά φιλόδοξη ομάδα με ιδιαίτερη χαρά και διάθεση να προσφέρω . Ήρθα γιατί ο τρόπος που με πλησίασε και μου μίλησε ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης με έπεισε ότι με θέλει στην ομάδα και πιστεύει σε εμένα. Από τις κουβέντες με τον πρόεδρο διαπίστωσα έναν έντιμο ποδοσφαιρικά άνθρωπο. Πιστεύω, ερχόμενος στην ομάδα, να πετύχουμε τους στόχους της και να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό των Γιαννιτσών με το θέαμα που θα προσφέρουμε."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *