Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Πορεία διαμαρτυρίας από μαθητές στα Γιαννιτσά για καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα και υποδομές

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Γιαννιτσά από τους μαθητές του Μουσικού σχολείου, των ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και του λυκείου Αξού.


Οι μαθητές, μέσω αυτής της οδού, διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις των καθηγητών, τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία και το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να καταθέσει το Υπουργείο Παιδείας. Οι μαθητές του μουσικού σχολείου μάλιστα, κρατούσαν πανό με οποίο ζητούσαν ένας κτίριο που να τους αξίζει. Το γενικό σύνθημα της πορείας «Σχολείο να μορφώνει, όχι να εξοντώνει», όπως φώναζαν η διαμαρτυρόμενη μαθητική νεολαία.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γκόνου Γιώτα, με ενδιάμεσο σταθμό το δημαρχείο και τελική κατάληξη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο.


απο το pellanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *