Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

"Καβάλα" γίναμε στο Δήμο Αλμωπίας!

Μια πινακίδα σήμανσης «παραπλανά» τους περαστικούς στον κόμβο της Νέας Ηρακλίτσας, καθώς προειδοποιεί για έργα του δήμου Αριδαίας!

Μήπως έγιναν αλλαγές στον «Καλλικράτη» και διευρύνθηκαν οι Περιφέρειες; Μήπως ο Νομός Καβάλας εισάγει… ανάπτυξη, με δήμους εκτός Νομού να αναλαμβάνουν έργα; Μήπως ο δήμος Παγγαίου έκανε αδελφοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου με τα λουτρά Πόζαρ;

Αυτές και άλλες πολλές σκέψεις περνάνε από το μυαλό όσων «συνάντησαν» την πινακίδα στον κόμβο της Νέας Ηρακλίτσας, η οποία προειδοποιεί για έργα στον δήμο… Αριδαίας. Ναι, καλά διαβάσατε… Αδιάψευστος μάρτυρας αυτού του παράξενου φαινομένου η παρακάτω φωτογραφία.

Πάντως, πραγματικά είναι απορίας άξιον το πώς «ταξίδεψε» αυτή η πινακίδα από την Αριδαία μέχρι τη Νέα Ηρακλίτσα, αν και στο διαδίκτυο, ήδη έχει δοθεί η… επική απάντηση με ένα σχόλιο το οποίο αφορά σε… ανταποδοτικά οφέλη: «Αφού έχουμε χρυσώσει τα σπα της Αριδαίας…». Άλλο ένα δίκαιο που έγινε πράξη…Πηγή: kavalapost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *