Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Ο Δήμος Αλμωπίας στο Δασαρχείο για την παραχώρηση εγκαταστάσεων στο Δασάκι Αριδαίας

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

- ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ

Την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του εστιατορίου-αναψυκτηρίου και της συνολικής έκτασης Δασάκι Αριδαίας για 20 χρόνια, ζητά από το Δασαρχείο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Στόχευση της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία ενός χώρου αναψυχής, αθλητικών δράσεων και περιπάτου, ώστε το Δασάκι να αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη και να μετατραπεί ξανά σε έναν πνεύμονα πρασίνου για όλο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά να αξιοποιηθούν 70.000 ευρώ στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, με σκοπό την εγκατάσταση φωτισμού, τη συντήρηση των πλακόστρωτων, τη δημιουργία χώρων παιχνιδιού, άθλησης και αναψυχής και την τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, όπως παγκάκια και κάδους απορριμμάτων στον συγκεκριμένο χώρο.

Πρόκειται για έναν σχεδιασμό, που θα χαρίσει στην πόλη της Αριδαίας έναν χώρο που θα δώσει διέξοδο σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, σε συνδυασμό και με το Ανοιχτό Θέατρο, που συντηρήθηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή μετά από αρκετά χρόνια που παρέμενε κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συνδρομή του Δασαρχείου, ο καθαρισμός της έκτασης στο Δασάκι και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *