Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση συλλόγων της Αλμωπίας

Συνάντηση συλλόγων της Αλμωπίας.


Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00  πραγματοποιήθηκε συνάντηση των πολιτιστικών, χορευτικών, μορφωτικών, αθλητικών και άλλων συλλόγων της Αλμωπίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους των Σκοπίων.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων που ήταν παρόντες, αποφάσισαν ομόφωνα την διεξαγωγή ημερίδας με θέμα: Πώς θα ακυρωθεί η "συμφωνία" των Πρεσπών; Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο Αριδαίας, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

Οι ομιλητές που επιλέχθηκαν, προσκλήθηκαν και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι ο κύριος Γεώργιος Τάτσιος, Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ.Μ. και η κυρία Ειρήνη Μαρούπα, Ποινικολόγος.
Πέραν της διεξαγωγής  της ενημερωτικής  εκδήλωσης αποφασίστηκε ομόφωνα από τους εκπροσώπους των συλλόγων μετά την Παρέλαση της 4ης Νοεμβρίου 2018 όλοι οι Σύλλογοι να συγκεντρωθούν γύρω από το άγαλμα στην πλατεία του Αγγελή Γάτσου για να ψάλουμε τον Εθνικό Ύμνο με τις σημαίες μας ψηλά στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, η Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα και δεν το διαπραγματευόμαστε.*Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *