Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Μίνι ΕΚΑΣΚΕΜ: Με νίκη ξεκίνησε ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του Μίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. την Κυριακή 21/10/2018 ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών νικώντας την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «ΑΟΚ Βέροιας» με σκορ 73-21 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών.

Σε δηλώσεις τους, ο προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:


Δημήτρης Κυριαζής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εικόνα που έδειξαν σήμερα. Είχαμε σαφέστατο προβάδισμα απέναντι στον αντίπαλο και το δείξαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παρουσιάσαμε ένα πολύ όμορφο αγωνιστικά σύνολο και τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι δείχνοντας ταυτόχρονα την αγωνιστική τους πειθαρχεία. Όσο περνάει ο καιρός αποκτάμε αγωνιστική εμπειρία και γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *