Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Συντήρηση δημοτικών κτιρίων Προμάχων, Πολυκάρπης και Αψάλου

ΔΑΠΑΝΗ : 11.981,25 €
ΑΝΑΔΟΧΟΣ: ΣΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΣΙΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΑΤΑ 2016
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 12/2016

Ολοκληρώθηκε το έργο συντήρησης δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Αριδαίας. Συγκεκριμένα, το έργο περιελάμβανε τις κοινότητες Προμάχων, Πολυκάρπης και Αψάλου.

Στα κτίρια των Προμάχων και της Πολυκάρπης έγιναν εργασίες μόνωσης των δωμάτων για την αποφυγή υγρασιών και διάβρωσης των κτιρίων. Στα κτίρια της Αψάλου και των Προμάχων έγιναν εργασίες αποξήλωσης των παλαιών ξύλινων ή σιδερένιων κουφωμάτων και αντικατάστασή τους με νέα αλουμινίου (σίτες, πατζούρια κ.α.) καθώς και κατασκευή υαλότοιχων από υαλότουβλα. Σε όλα τα κτίρια υλοποιήθηκαν κι άλλες εργασίες επισκευής.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 11.981,25 ευρώ (με το ΦΠΑ).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

Από την πρώτη στιγμή αναλάβαμε τις ευθύνες μας και προγραμματίσαμε παρεμβάσεις που είχαν ως στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της δημοτικής περιουσίας. Κτίρια που για χρόνια έμεναν παρατημένα στην τύχη τους, τα αλλάξαμε εικόνα. Έτσι θα συνεχίσουμε γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες και η προσπάθεια που απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη, ιδιαίτερα σήμερα που τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι ελάχιστα.Με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας έγινε χρωματισμός του κοινοτικού καταστήματος της Πολυκάρπης, τώρα των Προμάχων και στη συνέχεια της Αψάλου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *