Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

3η Διεθνική Συνάντηση Μάθησης, Διδασκαλίας, Κατάρτισης, Επιμόρφωσης στην Αριδαία

Στην Αριδαία από 04 έως 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 3η Διεθνική Συνάντηση Μάθησης, Διδασκαλίας, Κατάρτισης, Επιμόρφωσης (Learning/Teaching/Training Meeting) των εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS KA2+ 2017-2019 με τίτλο: “Οι Σημερινοί Έφηβοι, Αυριανοί Ενήλικες” (Today's Τeenagers Τomorrow's Αdults) και κωδικό: 2017-1-TR01-KA219-046277. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχει το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Νίκανδρος Παπαϊωάννου και αντιπροσωπείες από Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία.


Κατά τη διάρκεια της Διεθνικής Συνάντησης θα παρουσιαστούν οι εργασίες κάθε αντιπροσωπείας, θα γίνει ανατροφοδότηση της πορείας του προγράμματος και σχεδιασμός της διάχυσης και των επόμενων δράσεων. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο ως κεντρικό άξονα έχει την επιχειρηματικότητα, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν επιχειρήσεις και αξιοθέατα της περιοχής.
Ο Διευθυντής


Αστρανίδης Γεώργιος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *