Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΑΣΚΕΜ Μίνι: Ικαροι Γιαννιτσών - ΦΟ Αριδαίας 64-36

Αγώνας πρωταθλήματος και νίκη με σκορ 64-36 για το μίνι τμήμα των ακαδημιών των Ικάρων Γιαννιτσών την περασμένη Κυριακή 18/11, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με την ομάδα του ΦΟ Αριδαίας στο κλειστό γυμναστηρίο Ελλη Μυστακίδου στα Γιαννιτσά. 
 
Ένα δυνατό ματς και απ τις δύο πλευρές όμως οι μικροί αθλητές της ομάδος των Ικάρων έδειξαν μεγάλη θέληση και με ωραίο μπάσκετ, αποτέλεσμα καλών και ποιοτικών προπονήσεων, κατάφεραν να πάρουν την νίκη. 

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα και ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη των ακαδημιών με την παρουσία τους αλλά και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς, συγχαρητήρια στην ομάδα της Αριδαίας για την ανταγωνιστική τους παρουσία στον αγώνα και καλη τύχη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, δήλωσε ο προπονητής των Ικάρων Σπόντης Νίκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *