Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ το εξώφυλλο του ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΗ, με τίτλο: ''Χαλιναγώγησε με έρωτα τα γκέμια του Άδη''

Όταν ο οίστρος και η έμπνευση οργιάζουν, ένα μαγικό ποίημα αποτυπώνεται στο χαρτί. Στην περίπτωση του βραβευμένου ποιητή της Αλμωπίας, Ευάγγελου Τσαβδάρη, η παραπάνω εξίσωση λειτούργησε πολλαπλασιαστικά, με αποτέλεσμα αυτές οι μικρές καταθέσεις ψυχής να συγκροτήσουν το δεύτερο βιβλίο του, που περνά σύντομα την πόρτα του τυπογραφείου.

Τίτλος αυτού, ''Χαλιναγώγησε με έρωτα τα γκέμια του Άδη'', φυσικά από τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ, όπως και η πρώτη συλλογή του, ''Με πλοίο δίχως πόδια, ψυχή χωρίς κατάρτια''.

Εν αναμονή της έκδοσης και της επίσημης παρουσίασης της συλλογής, το ialmopia.gr, η ηλεκτρονική στέγη των ποιημάτων του Ευάγγελου, εύχεται από καρδιάς στον ποιητή να είναι καλοτάξιδο το νέο του βιβλίο, και να μη σταματήσει ποτέ να γεμίζει με υπέροχους στίχους τη στήλη της ποίησης στην ιστοσελίδα μας.


Δείτε παρακάτω το πλήρες εξώφυλλο κι οπισθόφυλλο του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Τσαβδάρη (κλικ στην εικονα για μεγέθυνση)






















ialmopia.gr













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *