Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Άρης Αμπελειών προς ΕΠΣ Πέλλας: "Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο!"

Προς όλους τους διοικούντες της ΕΠΣ Πέλλας και την επιτροπή διαιτησίας.
 
Κύριοι ότι έχουμε δύο βαθμούς αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας αντιμετωπίζεται σαν να έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα. Η ομάδα μας έχει αποδείξει φέτος ότι όλα τα παιχνίδια τα παίζει στα ίσια και αυτό θα συνεχίσει να κάνει ως το τέλος του πρωταθλήματος.Αφήστε μας να χαρούμε το πρωτάθλημα-ποδόσφαιρο και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Σήμερα υπήρχε ένας κακός διαιτητής και ένας πολύ προκλητικός επόπτης που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.
 
Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι πολλοί εκμεταλλεύονται την πολύ φιλήσυχη έδρα μας.

Από δω και στο εξής δεν θα ανεχτούμε τέτοιου είδους διαιτησίες από κανέναν.Ζητάμε λοιπόν την εξαίρεση του βοηθού Μιχάλογλου από τους αγώνες της ομάδας μας.


Υ.Γ Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη προσπάθεια που κατέβαλαν στο σημερινό παιχνίδι.
Υ.Γ2. Θερμή παράκληση. Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο.
Υ.Γ3 Καλή συνέχεια στην ομάδα της Δόξα Μελισσίου.

Με Τιμή το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *