Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ολοκλήρωση μελέτης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης μέσω Γιαννιτσών

Γιάννης Σηφάκης: Σημαντική η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την ολοκλήρωση της μελέτης της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης μέσω Γιαννιτσών στα πλαίσια της ομιλίας των εγκαινίων του πρώτου σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης – ετοιμάζεται η ένταξη του προαστιακού στο CEF

Η αναφορά του πρωθυπουργού επιβεβαιώνει την προετοιμασία του Υπουργείου Υποδομών και του ΟΣΕ για την υποβολή της πρότασης για τον προαστιακό Θεσσαλονίκης –Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταφορών ( CEF) ως τον Μάρτιο του 2019. 

Ακόμη ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην προώθηση της αναβάθμισης (ηλεκτροκίνησης) της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής προς Έδεσσα 

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης σε συνάντηση του με τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υποδομών Θανάση Βούρδα και τον Διευθυντή Δικτύων του ΟΣΕ Γρηγόρη Σαμπατακάκη πριν 15 ημέρες πήρε την διαβεβαίωση ότι το έργο έχει προτεραιοποιηθεί και συμπληρώνεται ο φάκελος του για υποβολή στο CEF.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *