Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Για άλλη μια χρονιά ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, περιτριγυρισμένοι από παιδικά χαμόγελα και φωνές. 


Συγχαρητήρια στη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, στον συνεργάτη μου Πρόεδρό της Κώστα Ζαχαριάδη, στο Δ.Σ., στους εργαζόμενους και τους εθελοντές αυτής της όμορφης εκδήλωσης. Επειδή τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, ο Δήμος μας και φέτος στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας, μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ΔΗ.Κ.Ε.Α. για τη διανομή δεμάτων αγάπης. Μια πράξη αλληλεγγύης, η οποία δεν περιορίζεται στην περίοδο των εορτών, αλλά συνεχίζεται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Καλά Χριστούγεννα.!!!

 Φωτο από ΔΗΚΕ Αλμωπίας











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *