Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας: Διημερίδα με θέμα «Η Ευρώπη της Αυτοδιοίκησης» με την παρουσία των Κ. Νοτοπούλου, Δ. Παπαδημούλη


Διημερίδα με θέμα «Η Ευρώπη της Αυτοδιοίκησης» διοργανώνουν η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας και το Δίκτυο Αυτοδιοίκησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας (Παλαιό Παρθεναγωγείο, Βαρόσι).


Στην εκδήλωση το παρών θα δώσει η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής θα απευθύνει ομιλία με τίτλο «Η Χάρτα της Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης και οι κοινότητες των Ελλήνων».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της δυναμικής της Αυτοδιοίκησης ως δημοκρατικός θεσμός, που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και οφείλει να τον αξιοποιεί και να τον ενεργοποιεί προς όφελος της κοινότητας, σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επισυνάπτονται το πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης:






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *