Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή η σύσκεψη συλλόγων και φορέων για τη διοργάνωση νέου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία


Σύλλογοι και φορείς της Βέροιας προσανατολίζονται σε νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.Όπως μετέδωσε το inveria.gr, η αναβληθείσα λόγω κακοκαιρίας συνάντηση της 9ης Ιανουαρίου όλων των πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων, φορέων του Νόμου Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 17.00 το απόγευμα, στα γραφεία του Π.Σ. Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς".
Στην σύσκεψη θα καθοριστεί, αρχικά η απόφαση για διοργάνωση συλλαλητηρίου κι έπειτα εάν υπάρξει θετική απόφαση, ο καθορισμός τόπου, ημερομηνίας και ώρας, ο ρισμός συντονιστικής επιτροπής, η απόφαση για συνδιοργάνωση η μη και η απόφαση για ομιλητές και εξουσιοδότηση της Συντονιστική Επιτροπής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *