Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Βενιζέλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές


Την πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες εθνικές εκλογές διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης», ξεκαθάρισε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αυτή τη δήλωση ενισχύει τα σενάρια, που τον θέλουν να είναι υποψήφιος και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

«Υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης δεν θα είμαι κατηγορηματικά, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και η υποχρέωσή μου απέναντι στη χώρα, υποχρέωσή μου είναι να χτυπάω το καμπανάκι του κινδύνου, να αγωνίζομαι για την ανάδειξη του χώρου μας, για να δείξω ότι χωρίς αυτόν τον χώρο δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον τόπο», ανέφερε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *