Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Συγχαρητήρια Ένωσης Αστυνομικών Πέλλας

Η Ένωση Αστυνομικών Πέλλας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους τρείς (03) συναδέλφους του Τ.Α. Πέλλας της Δ.Α. Πέλλας για την σύλληψη των τριών (03) δραστών οι οποίοι την 12/01/2019 προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα μεγάλης αξίας από κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Ειδικότερα οι συνάδελφοι με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατάφεραν να συλλάβουν άμεσα και τους τρεις δράστες αφού πρώτα το περιπολικό που επέβαιναν εμβολίστηκε από το όχημα των δραστών. Οι δράστες κατηγορούνται πλέον για σωρεία αδικημάτων κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.
 
-Αισθανόμαστε υπερήφανοι που συνυπηρετούμε με αυτούς τους Αστυνομικούς οι οποίοι με την υπηρεσιακή τους συμπεριφορά και εργατικότητα τους αναβαθμίζουν την εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.


-Τέτοιες ενέργειες θεωρούμε ότι πρέπει να επιβραβεύονται από την Διοίκηση του Τ.Α. Πέλλας αλλά και από τον κ. Διευθυντή της Δ.Α. Πέλλας.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο -                           -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος      ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *