Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας: «Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης»

Τον νέο Υπουργό Άμυνας ο οποίος θα είναι ο ναύαρχος Αποστολάκης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και για την απόσυρση των ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση


Η πρώτη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα μετά την απόφαση του Πάνου Καμμένου να αποσυρθεί με τους ΑΝ.ΕΛ. από την συγκυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός έκανε γνωστό κατά την τοποθέτησή του ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ενώ ενημέρωσε ότι τα καθήκοντα του υπουργού Άμυνας αναλαμβάνει ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση από την ελληνική Βουλή μετά τις τελευταίες εξελίξεις λέγοντας πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τς ευθύνες του.

«Τέσσερα χρόνια είχα έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες. Τα τέσσερα αυτά χρόνια συνεργαστήκαμε έντιμα και πετύχαμε πολύ σημαντικά πράγματα. Βγάλαμε τη χώρα από την περιπέτεια και ανοίξαμε τον δρόμο για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη σημαντική του συμβολή σε όλη αυτή την προσπάθεια».

«Ζήτησα από τον Πάνο Καμμένο καθαρές κουβέντες. Τον ευχαριστώ για όλα όσα πετύχαμε και γιατί ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα. Μου δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του υπουργού Άμυνας και το ίδιο θα κάνει και με τους άλλους. Έκανα δεκτή την παραίτησή του. Το ίδιο θα κάνω και με τις υπόλοιπες».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *