Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος σε Παυλόπουλο: «Κρίμα κύριε Πρόεδρε»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, εξαπέλυσε το Σάββατο (26/01/2019) μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον για την υπογραφή του στηνΣυμφωνία των Πρεσπών.


Με ένα οργισμένο tweet, ο Πάνος Καμμένος απευθύνεται στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της χώρας, κάνοντας αναφορά στον Σκοπιανό ομόλογό του, Γκιόργκι Ιβάνοφ και στο γεγονός ότι αυτός δεν υπέγραψε ποτέ τη Συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ιβανόφ, είναι σφοδρός πολέμιος του «deal» Τσίπρα – Ζάεφ, ενώ η άρνησή του να το υπογράψει προκάλεσε πολιτική κρίση στην γειτονική χώρα.

Αίσθηση προκαλεί το σχόλιο – κατακλείδα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Κρίμα κ. πρόεδρε… το περίμενα…».

Γράφει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Twitter: «Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει. Κρίμα κύριε πρόεδρε… το περίμενα...».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *