Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Σκοπιανό: Δελτίο Τύπου για την επίσημη επικοινωνία με την Επιτροπή Αγώνα

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε συνέχεια πολλών κλήσεων από δημοσιογράφους και γενικότερα από ΜΜΕ σχετικά με τη διενέργεια ενδεχόμενης Συνέντευξης Τύπου, ανακοινώνει πως δε θα δοθεί καμία συνέντευξη προ του συλλαλητηρίου, παρά θα εκδίδονται Δελτία Τύπου και θα προωθούνται από τα επίσημα μέσα επικοινωνίας της Επιτροπής, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής της διεύθυνσης macedoniarally@gmail.com .

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, αφού πρώτα ευχαριστήσει θερμά όλα τα ψηφιακά μέσα και τις σελίδες-ομάδες, κυρίως στο Facebook, οι οποίες, πάντοτε εθελοντικά, αναπαράγουν τις ειδήσεις και τα οργανωτικά θέματα για το Συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου στο Σύνταγμα (όπως ανακοινώσεις, ναυλώσεις λεωφορείων κλπ), κοινοποιεί εκ νέου τις επίσημες διαδικτυακές σελίδες:

Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίαςhttps://www.facebook.com/macedoniarally/
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία https://www.facebook.com/events/894948934193226/Υπενθυμίζουμε τα κινητά τηλέφωνα των Εκπροσώπων Τύπου για την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΜΜΕ, των δημοσιογράφων και των πολιτών:

Γιώργος Τάτσιος 6983498377
Μιχάλης Πατσίκας 6937328338
Δημήτρης Χατζής 001 617 777 9444
Δημήτρης Φιλιππίδης 001 646 398 3838

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *