Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας

Ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου


Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας σας προσκαλούν στο ρεσιτάλ πιάνου της Ελένης Κωνσταντινίδου σε έργα Μπετόβεν, Μπάχ, Μπράμς, Μ.Παλλάντιου και Ορέστη Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7 μμ, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Είσοδος ελεύθερη.


Η Ελένη Κωνσταντινίδου ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στην τάξη της Θάνας Πασχαλίδου στο Ωδείο Δήμου Έδεσσας, απ’ όπου έλαβε και την υποτροφία του 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους καθηγητές B. Taneva, L. Boyadjieva, Κ. Σακέτα, Δ. Ευνουχίδου, Χ. Αγγελόπουλος, Γ. Κωνσταντίνου, A. Weiss, S. Sarajyan, G. Madge, καθώς και με τους D. Petralia και Y. Bogdanov στα πλαίσια του “Poros Summer Music Academy”. Από το 2015 συμμετέχει στον κύκλο σεμιναρίων «Κάτι να Συμβαίνει» με τη Λόλα Τότσιου, και από το 2017 παρακολουθεί μαθήματα Ορθοσωμικής για Μουσικούς με το Χρήστο Νούλη. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και πλέον συνεχίζει τις σπουδές με τη δασκάλα της στο Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, στην τάξη του διπλώματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *